search

Top-ads

KIMONO WRAP PENDEK 2 IN 1

By | Leave a Comment
KIMONO WRAP PENDEK 2 IN 1 | Assalamualaikum beautiful. Liz ada 1 lagi Kimono Wrap yang boleh pakai dengan gaya yang berbeza. 


1. Boleh pakai sebagai cardigan.
2. Boleh pakai sebagai kimono.

Ada 8 warna kesemuanya untuk koleksi Kimono Cardigan Wrap ni. Kainnya pun sama iaitu menggunakan material Italy Crepe. Kimono cardigan wrap ni lebih pendek berbanding kimono biasa. Korang boleh tengok dekat gambar macam liz pakai tu, labuhnya sehingga atas lutut. Kelabuhan di bahagian belakang sama sahaja dengan ukuran kimono biasa.


Kalau rasa panas atau rimas nak wrap! Harrrh buka ja tali tu pakai seperti ala cardigan je korang. Lagi-lagi kalau musim nak pergi beraya. Pakai yang simple-simple je mudah nak bergerak. 

Kalau berminat boleh jenguk dekat ig ZILAZLOVER OFFICIAL ye.
Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK