search

KIMONO WRAP LAGI

By | Leave a Comment
KIMONO WRAP LAGI | Assalamualaikum beautiful gegerls! Yeah lama giler liz tak hupdate blog, busy weh ~ busy giler melekat dekat tilam. Hahaha ~ Penat lah 2 3 minggu ni. Bertimbun-timbun report dekat atas meja tak siap lagi. Sebab mata ni dah penat sangat, jadi liz berehat kan mata di waktu malam. Balik kerja memang tak buka laptop, fokus untuk berehat dan rehat.

Tapi hari ni liz excited giler nak hupdate lagi pasal kimono wrap yang semakin mendapat sambutan dekat FB & Instagram liz. Selalu tengok orang pakai lawa je kan. Apakata korang tengok liz pakai pula manatahu tiba-tiba korang pun berminat juga nak pakai sama. 


Tali ni korang boleh adjust ikut suka korang sebenarnya, boleh ikat depan, boleh tarik ikat ke belakang juga. Macam liz pakai ni, liz ikat ke belakang.


Variasi warna korang boleh pilih.




Stock kimono ni baru ja seminggu dalam stock liz tapi dah habis pada hari kedua. Tak sangka sambutan menggalakkan sangat design ni. Restock soon lagi Sabtu ni, bagi sesiapa yang berminat nak order Kimono Wrap macam dekat atas ni boleh lah ke :

Instagram : Zilazloverofficial 
FB Page : Zilazloverofficial 
Whatapps : 010-2276292 

Price : RM30 + RM5 Postage (Total RM35) 
Promosi valid till end month of May sahaja ya sayang-sayang.


Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK