search

Top-ads

KLINIK GIGI SUBANG JAYA Dr Shal Dental Surgery

By | 5 comments
KLINIK GIGI SUBANG JAYA Dr Shal Dental Surgery | Assalamualaikum semua. Siapa yang tengah google cari klinik gigi area Subang Jaya atau lebih tepat lagi lokasinya di kawasan Taipan anda boleh cuba di Klinik Gigi Dr Shal Dental Surgery. Kenapa korang kena pergi sini? Jom baca lagi.


Cantik sangat tempat ni. Masa sampai sini tengok suasanya tak macam klinik gigi pun. Rasa macam masuk spa. Serious tenang sangat dengan alunan muzik yang mendayu-dayu. Banyak benda boleh explore sementara tunggu giliran. Antaranya seperti di bawah: 


Free Wifi! Free Coffee! Free Massage!

Liz malu nak bagitahu korang liz datang klinik gigi ni sebab liz dah 2 tahun tak check gigi. Dan akibatnya ialah ada 2 gigi liz kena ulat makan. (Macam kids je guna ayat ulat makan.) Comel! Sendiri cakap sendiri puji ~ Walaupun gambar di atas Free tapi liz sakit gigi jadi duduk diam-diam dan main henpon. Lepas tu rasa lama pula tunggu turn then explore time. Hah memang lah sebab sepatutnya lebih afdal kalau buat appointment dulu. Semua yang datang sini dah buat appointment kecuali liz sebab liz datang sini walk in sebab dah tak tahan SAKIT.


Ini ialah ruangan massage. Hehe ada massage chair bukanlah massage daripada orang ye. Itu kena pergi massage place la. Sambil duduk di massage sambil tengok Harry Potter. Ada few magazine dalam klinik ni semua up to date. Ada gambar Mona Lisa lagi tu. apa yang liz perasan klinik ni banyak benda-benda yang unik untuk di lihat. Ada charging station juga, kut-kutlah tiba-tiba phone korang kehabisan bateri. Supper cool clinic ni!


Ini ialah 1 lagi ruangan untuk menunggu kalau nak baca magazine. Boleh tengok ikan juga. Mula-mulanya liz buat tak hairan je dengan ikan tu tapi bila di tengok lama-lama rasa seronok sebab ada macam-macam spesis yang liz tak pernah tengok. Nemo pun ada! Comel giler!!


Rasa macam pergi tengok pameran ikan pulak. 


Tempat ni sesuai sangat kalau nak bawa anak-anak yang takut check gigi tu. Boleh main dulu dekat sini. Nak guling-guling ke nak tunggang langgang ke dekat sini ikutlah kau nak. (sumber dari website)


Sangat selesa! Ruangan yang besar dan damai gitu. Heheh ~ Liz pun check la gigi liz dekat bilik ni. Lepas dah siap check kita discuss sikit dulu dekat table ni. Nak bagitahu korang yang consultation is free here. Best kan? Lepas tu korang boleh tanya dulu berapa harga rawatan gigi yang bermasalah tu. 


Toilet pun cantik. Macam toilet dekat Hotel pulak.


Tempek la gambar liz sekeping dekat sini sebagai kenangan dan tanda liz dah check in dekat sini. 


Semoga boleh datang sini lagi nanti. Really recommended for 1st class dental clinic. 

Waktu operasi adalah seperti dibawah:

Working Time

Monday – Saturday10AM to 9PM
WednesdaysClosed
Sunday10AM to 6PM


Call for appointment:

+6 03 – 8011 6877

And let our friendly staff book your next appointment

Website: http://www.drshal.com

Newer Post Older Post Home

5 comments:

  1. Berapa fee utk cabut gigi? Untuk check up gigi brape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xbaca habis le tu. Check up shj free of charge.

      Delete
  2. thank you Liz sebab share, nanti boleh la pergi kalau Mieza terasa nak check gigi kat sana ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa yup! Jgn abaikan kesihatan gigi tau.

      Delete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK