search

I'M IN RED LIPSTICK

By | Leave a Comment
I'M IN RED LIPSTICK | Assalamualaikum beautiful girls and ladies. Very short entry to share with you girls. Are you still remember what is your first brand of any Red Lipstick that you have? What never having it? Please girls you should have at least one!

Liz? Sure lah liz ada juga. Haa nampak kepoh melayu dah keluar. Mukadimah je saje bagi bahasa ore puteh. Kalau nak berbual bahasa ibunda lah pilihan ku. Liz dah lama beli lipstick ni tapi jarang pakai sebab rasa macam mak tiri je bila pakai lipstick merah ni. Tapi sebenarnya liz suka tengok Yuna. Dia nampak cantik sangat pakai lipstick merah. 


Code warna 01


Adore her so much! (Image from Google)


Pakai di siang hari. Minta maaflah ye gambar terang sangat dengan cahaya.


Bila malas sangat make up. Liz rasa lipstick warna merah ni buat liz nampak bermaya walau hakikatnya tengah malas giler nak keluar. Kadang-kadang weekdays malam liz terpaksa keluar ke kedai untuk check stock Zilazlover. Orang kata bukan senang nak senang. Setiap perniagaan dan setiap apa kita buat tu perlu lah kerana minat okay. InsyAllah ~ 

Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK