search

CASING IPHONE 6 MURAH HANYA RM5

By | 3 comments
CASING IPHONE 6 MURAH HANYA RM5 | Assalamualaikum beautiful girls and ladies. Tengah sakit perut macam ni la mood rajin nak berblog. Sebenarnya mood malas buat kerja. Hari-hari kena analis trade business kadang-kadang bosan juga. Tengok nombor hari-hari lepas tu asyik rasa mengantuk bila lepas lunch hour. 

Disebabkan selepas lunch hour la liz nak share pasal casing Iphone 6 yang giler murah. Harga seriiously tak dapat dekat mana-mana beb. Dekat kedai ni korang boleh beli dengan harga RM5 tapi tidak termasuk GST lah kalau termasuk GST jadilah RM5.30 nanti time bayar.


Perghh cantik kan? Gambar ni daripada Google. 

Sebelum ni kalau nak tukar casing Iphone rasa sayang sangat dekat duit walaupun ada harga RM10. Tapi sebab casing lama liz dah teruk sangat dengan kekotoran yang tahap maksima. Segan pula nanti orang kata 'Dirty Iphone User' hahaha. 



Tadaaa kotor bak hang. Okay saya segan!


Tadaaaa beli casing baru. Balik-balik warna pink. 
Sekejap je berwarna mint kemudian pink balik.


Liz suka beli casing yang elastic macam ni. Sebab phone pun tak mudah calar. Bergetah-getah macam ni pegang pun selamat tidaklah terlucut tapi hakikatnya pernah terlucut juga sampai retak tempered glass phone liz. Murah kan? Baru RM5 tu ~~~ ada macam-macam warna. Dari tadi cakap murah tapi tak cerita beli dekat mana. Sebenarnya liz beli dekat DAISO. Hehe! Murah la kalau tahu dari dulu beli casing iphone dekat Daiso je baru RM5.30. 

Selamat membeli casing iphone murah you alls. 

Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. cantek-cantek bana lah cik. saya Iphone-nya yang tak punya.
    berapa kira-kira untuk harga Iphone-nya?

    ReplyDelete
  2. Ena pun pakai simple casing je untuk iphone. Dulu ada juga beli yang blink blink la apa la, last2 pakai yang murah juga. Ahaks

    ReplyDelete
  3. tak jumpa pun color tu. kita nye color lutsinar. dah kekuningan dah warnanya

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK