search

Top-ads

ORANG LAIN DAPAT GAJI TAPI LIZ TAK DAPAT?

By | 6 comments
ORANG LAIN DAPAT GAJI TAPI LIZ TAK DAPAT? | Assalamualaikum beautiful ladies and girls, keluhan besar-besaran rasanya nak lepaskan malam ni.  I just notice that I gave wrong account number to HR yang melibatkan my salary. 

And know what? Number account tersebut ialah number account maybank Alan. Ohmagaidddd lagi lah kena bebel kena remind dan kena warn lagi dengan Alan! Rasa malu nya buat kesilapan macam ni. 

Baru je malam ni semangat nak masak ayam goreng berlada tpi sekarang ni mood tah kemana dah. Mood now is malu! Malu sebab salah bagi no account :( Patutlah semua orang dah dapat gaji tapi liz tak dapat lagi. 



Apa kesilapan yang dah buat by hope by cope it can be settle tomorrow.
Good Nite.
Newer Post Older Post Home

6 comments:

  1. hahahaa.. apala ko nih.. mesti alan gelak besar.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Nasib baik... Humm.. Jangan wooo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hati x tenang jgk sebenarnya tp bt cool

      Delete
  3. Mesti alan terkjut duit die bertambah..hahahaha...nasib account si dia kalau org lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xdpt masuk dkt dia sbb ic dan acc xsama hehe

      Delete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK