search

Top-ads

CARA PALING CEPAT HILANGKAN BLACKHEADS | OXY

By | Leave a Comment
CARA PALING CEPAT HILANGKAN BLACKHEADS | OXY 
Assalamualaikum beautiful ladies.  Dalam minggu ni tiba-tiba blackheads menjadi pula di kawasan hidung. Liz pula takda masa nak pakai mask sebab asyik tertidur awal je. Hurmm dalam pukul 8 lebih dah terlelap. Bila bangun pagi-pagi dah nak bersiap pergi kerja pula. Kalau pakai mask mesti nak kena tunggu lebih kurang 15 minit juga.  

Jadi Oxy ni memang penyelamat di kala waktu macam ni.  Lepas je solat subuh lepas tu masuk semula ke bilik air basah-basah kawasan hidung terus tepek Oxy Nose Pore Strip ni. Sambil main phone tengok ig tengok email tak sedar dah kering. Terus je tarik. Lepas tu sambung lelapkan mata sekejap. Pukul 8 pagi bangun semula bersiap-siap untuk pergi pejabat. 







Hasil tangkapan pagi ni.
Selamat bekerja.


Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK