search

Pengalaman Pertama Gunakan Pobling

By | Leave a Comment

Pengalaman Pertama Gunakan Pobling |  Assalamualaikum semua kesayangan liz. Semalam liz beli pobling dekat ig tau.  Pobling yang pertama untuk diri sendiri.  Ada yang tahu ke pobling tu apa ke? Okay meh tengok gambar dekat bawah ni.  Liz ambil daripada Google jela ye. 




Liz punya warna merah.  Baru sehari pakai jadi tak tahu lagi hasilnya macam mana.  Tapi rasa yang paling buat masa selepas gunakan pobling ni ialah kulit rasa bersih sangat dan lembut.  Best sangat rasa kulit lembut tau walaupun kulit pipi liz ada parut jerawat yang masih belum menghilang.

Fungsi pobling adalah untuk mengecilkan liang pori / menyingkirkan bintik-bintik hitam / hilangkan kotoran yang tersumbat / boleh bantu hilangkan jerawat dan macam-macal lagi.  Liz terpengaruh lah juga dengan pobling sebab tengah gigih nak kecilkan liang pori dan nak feeling cantik macam FAZURA.  Liz beli dekat ig dengan harga RM35 sekali postage dan pecuma bateri.  Korang pepandai lah survey mana tau dapat harga yang lagi murah.




My current break out acne.  I wish everything can be recover soon. :) See yeah nantikan next entry liz mengenai pobling ni.  Betul ke berhasil kecilkan liang pori muka kamik ni. Salam sayang dari liz. Assalamualaikum. 
Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK