KEDAI MANIK SETIA ALAM

KEDAI MANIK SETIA ALAM | Assalamualaikum semua 

Lama sangat tak share dengan readers liz pasal any info kan, hmmm since liz pindah duduk Setia Alam ni, tak banyak liz update pasal Setia Alam lagi kan. Selalunya update pasal product review je, kali ni liz nak update apa liz buat hari ni. 

Sebenarnya Seminar Mary Kay 2019 dah tak lama lagi, hari Jumaat ni je dah tinggal nya. Tapi minggu lepas baru berjaya beli dress dengan aksesori hehe, first day seminar kena pakai dress you alls, lawa melawa. Liz ada beli cape warna putih tau tapi cape ni kosong je, liz rasa macam plain sangat kalau pakai macam tu je, jadi liz pun bercadang-cadang untuk tambah manik dekat baju liz ni.



Asalnya Cape tu kosong, jadi lepas jahit bunga 20 kuntum baru rasa berat sikit dan manis gituh. Bukan susah pun jahit bunga ni, buat je terabur-rabur settle, bukannya kawan korang nak guna pembaris pun ukur alignment lurus ke tidak.


Asal nya begini.

Nak gerak ke GM Klang tak sempat, jadi kite pergi la kedai yang terdekat. Nasib baik dekat Setia Alam sekarang ni ada buka JV Craft & Gift. Selesai lah misi untuk dapat manik bunga-bunga untuk cape dress liz. 

Untuk korang yang tengah terdesak tiba-tiba last minute perlu kan manik ke, ribbon ke, barang-barang gubahan tu boleh lah datang ke kedai JV Craft & Gift ni. Kedai ni bukak sampai pukul 8 je tau, jadi tolong segera ye. 

Ni alamat kedai JV Craft & Gift:
No.2, Ground Floor, Jln Setia Utama U13/AU, Bandar Setia Adam, 40170 Shah Alam

0 Darlings:

Post a Comment

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.