TEMPAT MAKAN BEST BUKIT JELUTONG | The Hideout Cafe

TEMPAT MAKAN BEST BUKIT JELUTONG | The Hdeout Cafe

Assalamualaikum you all! FUH .. agak-agak ada yang terkejut ke kalau GOOGLE pasal Bukit Jelutong keluar blog i ni? Kut-kut la ada office mate yang tengah Google tu. Hang tengah cari tempat makan best ke?

Memandangkan Bukit Jelutong ni memang banyak giler tempat makan best, liz rasa rugi kalau liz tak blog kan. Untung-untung dapat juga sangkut income google adsence dekat entry ni 10 20 USD ke kan. Yaa .. ofcoz money. 

Semalam girls-girls ni buat la 1 plan untuk meraikan seorang rakan kerja yang bakal menamatkan zaman bujang tak lama lagi. Sekarang ni, semua benda nak kena ada shower showering ni. Bukanlah nak kata ikut budaya barat ke apa, tapi tak salah kan membahagiakan orang lain. Hah kongsi kebahagian tu bagus, tapi mohon kebahagian yang halal yek!


In Front of The Hideout Cafe Bukit Jelutong


Nice place! Nice food too!


Picture and picture lagi


Me Myself yang terlupa status ada anak 1 untuk 10 minit.


And selfie lagi.

Cari makanan ye? Sorry this time bateri i dah habis, so masa makanan sampai I dah tak dan nak ambil gambar. Tapi makanan superb dan harga boleh sedang-sendang saja, like mine Fettucini Carbonara RM20 & Ice Lemon Tea RM6

InsyAllah in future more food review coming soon. Trying my best untuk balance kan kerja, rumah, anak, sumai & i love the most is BLOGGIng. 

2 comments:

  1. Wahhh! Lama tak lepak skali dengan Liz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sumpah lama giler sejak kahwin kan kite x jumpa da lama kuttt!

      Delete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.