MY FAVOURITE CLEANSER - MALACEP MARY KAY | PUDARKAN PARUT GELAP JERAWAT

By | Leave a Comment
MY FAVOURITE CLEANSER - MALACEP MARY KAY | PUDARKAN PARUT GELAP JERAWAT

Assalamualaikum kesayangan liz semua, lama nya liz tak update pasal skin care journey dalam blog ni, beza nya keadaan sekarang ni semejak dah ada anak. Patutlah yuyu zulaikah, cik epal, fatin liyana dan blogger yang lain semakin kurang update blog bila dah punya cahaya mata. Kini baru ku faham. 

Jadi sejak akhir ni semangat Tun M terbawa-bawa pula, kite tak boleh membuang masa. Kena usaha dan manfaat kan masa sebaikknya. 

Kalau korang tanya liz pakai apa sekarang ni, liz 100% dah berubah kepada produk Mary Kay. Liz dah tak pakai produk Dr. Ko tau. Bukan tak bagus, cuma kulit liz dah rasi. Maksud tak rasi, bila pakai, dia tak mampu untuk merawat dah cuma mampu untuk maintainkan je dari menjadi semakin teruk.

Liz memang ada masalah clog pores yang teruk giler, lepas tu jerawat memang mudah sangat naik tau. Bukan naik sikit-sikit, tapi memang naik banyak giler. Dan masalah paling teruk sekali kulit liz reddish sangat, pipi tu merah-merah dengan parut jerawat. 

Sampailah liz tengok kawan liz asyik promote pasal Mary Kay, tu yang jatuh hati cuba nak pakai. Memandangkan liz tak da masalah local produk dah so beauty consultant liz tu terus suggest kan liz pakai Malacep cleanser. 


Ni dia set rangkaian Malacep Mary Kay. Tapi liz tak pakai semuanya tau. 
Liz guna Cleanser, Toner dan serum je setakat ni.


Malacep cleanser dan skinvi brush ni macam nyawa kecantikkan liz sekarang ni tau. Sebab kalau takda dua benda ni, rasa macam kulit dalam keadaan yang tak selamat.

1. Bantu hilangkan parut jerawat yang kemerahan di pipi liz
2. Bantu pudarkan tompokkan hitam kesan dari jerawat lama
3. Buat kulit liz lebih bersinar dari kekusaman
4. Bantu cerahkan kulit juga, cerahkan bukan putih kan.
* Kulit kite ni memang dah sedia ada, tak da istilah nak boleh putih okay.
 Aku lepuk korang kang.

Liz dah pakai sejak bulan 1 cleanser malacep ni. 


Kalau korang teringin nak cuba Mary Kay, tolong cari beauty consultant Mary Kay, jangan ngada-ngada beli dekat Lazada, Caraousell ke apa sebab Mary Kay ni customer guarantee, kalau tak sesuai pakai boleh refund atau tukar produk dengan syarat dalam tempoh 90 hari. 

Kalau korang perlu kan beauty consultant mary kay, 
korang boleh contact nombor ni tau 010-2276292. Consultation FREE je.


Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.