search

TEMPAHAN FRESH FLOWER MURAH

By | 6 comments
TEMPAHAN FRESH FLOWER MURAH | Assalamualaikum dan selamat kembali bekerja semua. Sambil kerja sambil curi tulis blog, ni je cara liz hilang mengantuk, sejak mengandung ni, mengantuk dia lain macam. Kuasa 3 rasukan ngantuknya tu !!!

Tapi liz hari ni semangat lain macam sikit sebab mood ceria meresap masuk dalam minda bila hand bouquet yang liz buat untuk majlis perkhawinan ofismate liz hari tu ramai yang puji cantik. #kembangsemangkuk







20 kuntum ros merah dan 10 kuntum bunga daisy.


Photoshoot bila dah petang, bunga ros semakin gelap bila kena matahari. Tapi warnanya semakin naik bila dalam gambar tau. 

Sebab tu liz kahwin kan dengan daisy sebab daisy tahan sampai 2 3 hari. 


Waktu ni dah pukul 12 tengahari, bunga masih segar dan warna sekata.

Bagi sesiapa yang nak order bunga tangan macam ni dengan liz, boleh lah wasap 010-2276292. Tapi korang kena self pick up la yek dekat dengan area berdekatan rumah liz. Liz bukan nak buat business sangat pun pasal bunga ni, cuma minat dan nak tolong memeriahkan majlis korang je. Jadi kalau korang berminat nak bunga tangan menggunakan fresh flowers dengan kos yang murah marilah wasap liz ye. Warna bunga boleh pilih. Ikut korang lah nak kahwin kan warna apa pun. Details lebih meh kita bincang dekat wasap. 


Masa wedding hari tu pun liz pakai fresh flowers tapi roses putih sahaja. Jadi ikut korang la suka nak warna apa.



Contoh by Google

20 Kuntum Ros dan 10 Kuntum Daisy
Harga : Bawah RM100 
Whatsap 010-2276292


Self Pickup area Setia Alam, Meru, Shah Alam kalau korang boleh datang sini bolehlah hello-hello tempah dengan liz. 
Newer Post Older Post Home

6 comments:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK