search

TEMPAH DULANG HANTARAN FRESH FLOWERS

By | 2 comments
TEMPAH DULANG HANTARAN FRESH FLOWERS | Assalamualaikum bakal-bakal pengantin semua. Korang tengah mencari ilham untuk menggubah hantaran ke tu? Lagi spesifik hari ni liz nak bercerita mengenai gubahan hantaran fresh flowers. Mesti peminat-peminat fresh flowers excited giler nak tahu kan? Kalau boleh masa majlis dia semua benda nak menggunakan fresh flowers termasukklah gubahan hantaran tu. Jadi buat semua bakal-bakal pengantin dan juga diri liz sendiri, sudah menjadi 1 kemestian nak pastikan barang hantaran kita tu kelihatan cantik dan menarik betul tak?

Jadi liz nak kongsikan 1 Instagram ni yang buat gubahan hantaran memang khususnya buat peminat fresh flowers. Yeah gubahan hantaran dia semuanya menggunakan fresh flowers dan mengikut budget poket kita tau. Jangan risau!

Pemilik yang mempunyai jari-jemari kreatif ni ialah Kak Yuana Salleh, Liz memang dah lama usha Instagram Kak Yuana ni sebab hantaran yang dia gubah semua memang sangat-sangat cantik! Allah menganugerahkan Kak Yuana ni magical hands la senang cerita, from nothing to something. Liz kagum sangat dengan dia.

Jadi kepada bakal-bakal pengantin tu boleh lah memilih tema kesukaan hati korang, dan menjadi tugas Kak Yuana lah pula untuk merealisasikan impian korang tu. Jom kita tengok contoh-contoh hantaran yang Kak Yuana Salleh dah gubah untuk semua pelanggan dia.












Ni baru sikit, nak banyak kena pergi tengok dekat instagram Yuana Salleh tau.

Range harga bermula RM110 hingga ke RM250 mengikut kategori dulang yang korang berkenan.  Dannnnnnnn kalau rezeki korang bertuah pada bulan tersebut korang kemungkinan akan mendapat gubahan daripada Kak Yuana yang berharga RM250 tu. Contohnya korang ambil tempahan yang berharga RM130 tapi korang dapat gubahan hantaran yang berharga RM250. Mana tahu rezeki bakal pengantin kan?

Berminat nak tempah? Jom lah follow Instagram Kak Yuana di https://www.instagram.com/yuanasalleh/ dan buat lah tempahan sekarang. Sebenarnya Kak Yuana ni bukan setakat buat gubahan hantaran je tapi, dia buat dekorasi pelamin juga. Jangan menangis kalau korang buka Instagram dia kejap lagi tengok pelamin-pelamin dia. Dan pastinya exclusive dan sangat istimewa.

Sebenarnya Kak Yuana setakat ni cover area Selangor, KL, Negeri 9, Johor dan Melaka tapi InsyAllah negeri-negeri lain yang berminat pun boleh hubungi Kak Yuana juga. Kak Yuana datang Pahang juga tak? Haha! Tet~~~ 

Maklumat lanjut seperti dibawah:

Tel/What sup: 011-27150565 atau 018-3159215
FB/Instagram: Yuanasalleh




Jangan lupa gunakan code : Beauty Liyliz 
Boleh dapat discount dari Kak Yuana manalah tahu kan. 


Newer Post Older Post Home

2 comments:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK