search

Top-ads

TEMPAHAN BANTAL FELT

By | Leave a Comment
TEMPAHAN BANTAL FELT | Assalamualaikum Internet Family. 

Dah lama liz tak update pasal bantal felt kan, sebulan lepas liz ada dapat wasap untuk tempahan bantal felt. Tapi seriously liz malas giler masa tu. Sebab masa nak rehat dengan update blog pun tak cukup apatah lagi nak buka barang-barang jahitan.  

Sekarang ni tempahan bantal felt liz buka semula untuk semua yang berminat. Kalau korang nak tengok design boleh google je korang nak yang macam mana. Liz terima untuk tempahan huruf dan gambar yang simple-simple sahaja ye. Kalau korang nak design fancy sangat liz tak mampu nak buat lagi-lagi avatar yang rumit-rumit. Liz pernah buat sebelum ni rasa nak nangis haha sebab nak buat mata dan kening avatar sampai kena tahan nafas. Punya la halus dan kecil nak gam kening avatar tu belum lagi nak kena buat bulu mata lagi. 

Yang ni jahitan bantal felt untuk package size kecil iaitu 18cm x 15cm dan harga dia RM10.00 sahaja. Cepat-cepat wasap 010-2276292 okay. 



Kalau korang nak tempah 4 biji total jadilah RM40.00, saiz ni boleh buat design simple-simple je tau korang. Tulisan dan kalau korang nak tambah love ke bunga sikit-sikit tu boleh la, kalau nak tambah banyak sangat tak muat untuk size ni. Kalau nak yang size biasa boleh tempah size 30 cm x 32 cm. 

Bantal atas tu liz buat untuk bridesmaid liz, memandangkan diorang akan on duty jaga liz nanti hehehe. Okay nak tempah dah? Cepat wasap liz okay. No phone dekat atas tu dah tulis tau. 

Details:

Instagram : https://instagram.com/beautyliyliz

Twitter : https://twitter.com/somethingwith92
Email : liylizyusof56@gmail.com
Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK