search

CARA TUKAR TAC i-AKAUN KWSP

By | Leave a Comment
CARA TUKAR TAC i-AKAUN KWSP | Assalamualaikum semua. 


Hari ni ni kelam kabut la bila nak masuk i-Akaun terlupa password, terlupa pula username. Sebenarnya tidak menjadi isu besar kalau terlupa dua benda ni sebab korang boleh request tac untuk fix kan semula maklumat yang korang terlupa tu. 






Tapi macam mana kalau tac number pula dah tak guna? Itu masalah besar liz, sebab liz dah tak guna number yang didaftarkan di tac kwsp tu. Macam mana nak buat ni???? Nak baca fakta panjang-panjang dalam web KWSP memang malas. 



Jadi hari ni liz buat cerita short info untuk korang semua. Lagipun liz ni pun pelupa nanti bila update ni boleh buat rujukan untuk diri sendiri juga. 



Langkah mudah: 



1. Call : 03-89226000 (8am -6pm) 

2. Pilih number 3 untuk i-Akaun
3. Selamat bercakap dengan operator KWSP untuk beberapa langkah pengesahan. 


Siap. Dah boleh check amount dekat KWSP dah boleh rumah ke belum ni.
 Jeng-jeng. 



Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK