search

KENAPA SEMUA ORANG EXCITED SAMBUT BIRTHDAY ALTHEA

By | 2 comments
KENAPA SEMUA ORANG EXCITED SAMBUT BIRTHDAY ALTHEA | Assalamualaikum Internet Families. ♥ 



Hari ni liz ada benda special nak kongsi dengan korang semua sempena sambutan hari jadi Althea. Baru-baru ni liz ada ajak kawan sepejabat sama-sama beli barang dekat Althea Website tau, dalam website ni ada banyak sangat barang makeup yang murah! Bila dah hitung-hitung harga yang kami ter-shopping dah melebihi RM150.00 jadi kami dapat free-shipping. Jadi kalau nak free-shipping ajakla kawan-kawan sekali baru lah dinamakan bijak berbelanja. Nak cantik sama-sama kan?

Apa yang bestnya walaupun barang-barang ni shipping dari KOREA tapi dalam seminggu macam tu barang dah sampai tau. Apalagi riuh satu pejabat bila masing-masing dah excited nak buka kotak tu.


Limited Edition Birthday Box


All girls will in love with the box!! 
Bet you.


Apa kat dalam?
Tadaaaaaa ~ Ada lipstick, eye shadow, blusher, concelar, lip tink, mascara & sample. Lengkap lah untuk masuk pertandingan melukis satu muka. Yang suprising semua kawan-kawan liz bila ada sesuatu yang lebih special bila Althea announce contest selfie sempena Althea turns 1. Sebab tu ramai orang tengah teruja sangat-sangat bila Althea nak sambut birthday yang pertama. Macam-macam Althea nak bagi dekat korang tau.


DIY Party Kit
Siapa yang shopping bermula dari 20/7 ke atas tau sementara stock masih ada. Lepas tu boleh decorate topi paling creative.


Lepas tu jangan terlewat untuk tergolong dalam 1500 pembeli yang terawal nanti boleh dapat FREE Goodies. 


Lepas tu kalau nak rebate 100% jangan lupa nanti pilih 3 seller yang korang rasa paling best. 


Dan yang terakhir sekali jangan lupa ambil gambar korang dengan Party Kit yang ada sebab hadiiah nya bukan calang-calang tau. Lepas tu Wish ALTHEA TURN 1 shout la kat instagram. Mana tahu rezeki korang boleh menang Mac Book Air, Ipad Air pun best juga aishhh macam-macam lagi lah. 

Detail:
AltheaTurns1 Instagram Contest
- Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! 
- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
- Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.

Good Luck Peeps!


Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. memang seronok dapat barang makeup ni ha

    ReplyDelete
  2. huhu semua dh update bday althea ni hehehehe ahkak ko mmg selalu tercicir!

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK