search

KENAPA SAYA SUKA PLAYBOY

By | 6 comments

KENAPA SAYA SUKA PLAYBOY | Assalamualaikum Internet Familie 

Ada yang suka Playboy juga tak dekat sini? Liz suka Playboy sebenarnya sebab Playboy ni ada banyak jenis mood. Kiranya kalau bersama Playboy ni mood dia rasa lain macam sikit. Biasalah dah pun namanya Playboy dia kena lah pandai cover line semua jenis mood girlfriends-girlfriends dia. Sebab tu liz suka Playboy. Sentiasa sweet dan caring. 


Heroin tundukkan Playboy itu. 

Haish liz, dekat-dekat nak kahwin berani buat kenyataan macam ni? Yang liz tahu lah kan Playboy ni ada 5 jenis mood yang dia kena jaga iaitu Play It Fresh, Play It Sweet, Play It Fizzy, Play It Chic or Play It K-Pop.

Nampak tak ciri-ciri Playboy yang pandai menjaga mood para wanita di luar sana. Jadi you guys dikategori kan dalam mood yang macam mana? Atau suka semua mood? Tamak eah korang! #lizpuntamak


Koleksi Playboy liz. Ada semua variances tau.



Liz ada mood nya juga, kalau pagi-pagi liz suka Play It Fresh sebab waktu pagi ialah waktu baru bangun tidur dan mood mamai-mamai tu masih melekat lagi dalam aura badan. Nak hilangkan aura negatif tu senang je korang, sembur je lah Play It Fresh dekat badan tu. Automatik rasa segar dan bertenaga sebab Playboy Body Mist ni memang hebat bab-bab menaikkan mood girlfriend dia. Eceh-eceh .. Bila malam liz suka pakai Play It K-Pop sebab bau dia manis dan macam strawberry gitu. Tenang rasa nak tidur bila bau wangi ni. Yang lain liz tak cuba lagi haha ~ simpan dalam pouch bag baik-baik dulu wahai Playboy-playboy ku.


Play It Kpop 

Jadi korang dikategori kan girlfriends yang mana 1? Fresh? Sweet? Fizzy? Chic atau korang ni golongan K-Pop? Ingat lagi masa sekolah dulu tak mampu nak beli perfume sebab harga nya mahal. Tapi sekarang ni kita semakin banyak pilihan untuk memilih. Wangi dan murah! 100 ml body mist daripada jenama Playboy ni hanyalah RM6.90 dan korang boleh beli dekat Giant, Aeon Big, Aeon Mall, Tesco atau di mana-mana pasaraya yang ada. 



Ramai orang suka Playboy sebenarnya hihi. Betul apa liz cakap, tengok dekat rak tu dah tinggal sikit. Cepatlah beli simpan playboy 1 dalam hand bag you alls. Mhhuaaah ~


See again in next post. Ada yang best liz kongsi lagi nanti.

Newer Post Older Post Home

6 comments:

  1. Wahhh.. Blog berwajah baruuuu.. kenyataan yang amat menggerunkan.. Huhuhuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa cantik tak design blog baru kite?
      Heheh suka play boy tak? 5 mood ada tau! kihkihkih

      Delete
  2. Laa, playboy perfume rupanya.. Saspen betul tajuk entri.. ^_^"

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA! Saje nak gurau2 dengan pembaca

      Delete
  3. Minyak wangi rupanya :)
    Mahal tu

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK