search

Top-ads

SUSAHNYA CARI KASUT ITIK LELAKI

By | Leave a Comment
SUSAHNYA CARI KASUT ITIK LELAKI | Semalam ialah last day Mid-Year Clearance Sales dekat Sogo 12 June 2016. ♥ Well see, I believe there will always having sales, hence nothing to worry much. Hajat nya untuk membeli barang hantaran pihak lelaki. Sebenarnya kali pertama liz teman dia beli barang-barang dia selalunya dia suka shopping sendiri je.



Ya Allah baru ku tahu susah dan cerewetnya lelaki memilih barang dia. Nak cari kasut itik je pun. Well I prefer to call it as kasut itik because I didn’t find any differences between the designs. It always must be black, brown, or maybe dark blue when we go through the colors. And when look at the design, there will always “mulut itik” everywhere. Kecil atau besar je mulut itik tu.


Can’t believe it!!! Was spend there for 3 hours just to find his shoes. Weh cerewetnya. Cuba korang tengok gambar kasut itik dekat bawah ni, nampak similar je kan? Tapi orang lelaki je tahu beza apa yang dia suka. (Mungkin juga ada perempuan yang pandai memilih bab ni) Then somehow when I try to choose for him, dia kabo itu orang tua punya pattern. Weh gitu! Gagal disitu. Need to spend more time shopping his thing together lepas ni.


Bukan ke nampak sama je semua tu?


Variasi mulut itik. 


End up bored there. And take selfie. 

Ini ialah pengalaman liz yang pertama teman Alan pilih kasut, dalam masa yang sama waktu ni lah tahu saiz kaki dia berapa. Ampun! Dah lama bercinta tapi saiz kasut baru laaaa ni tahu. Dan tahu jenis macam mana dia suka. Boleh lah baru nak tahu sikit-sikit. Masih mengenali gitu. BLuekkkk ~ 


Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK