search

Top-ads

BUTIK PENGANTIN KOLEKSI IMAH TEMERLOH PAHANG

By | 4 comments
BUTIK PENGANTIN KOLEKSI IMAH TEMERLOH PAHANG | Assalamualaikum. Sebenarnya banyak sangat butik pengantin dekat area Temerloh Pahang ni tapi disebabkan dalam carian Google kadang-kadang jumpa butik yang sama sahaja, makanya wujudnya entry kali ni berkenaan butik pengantin di Temerloh Koleksi Imah. Semoga sesiapa yang Google lepas ni kalau terjumpa entry liz dapatlah membantu memudahkan kerja korang nak survey. 

Kami tahu pasal Butik Pengantin Koleksi Imah ni pun melalui adik Alan, sebab adik dia ambil package dekat sini. Kebetulan awal bulan baru ni kami balik singgah Pahang selepas balik dari kenduri kahwin my lady baby (wawariri). Jadi saja-saja singgah lah tengok-tengok je. #tengokje




Antara baju yan baru untuk bakal pengantin. 


Lokasi Butik Pengantin Koleksi Imah ni berdepanan dengan Kedai RM2 Temerloh. Kalau susah sangat nak cari sangat lokasi ni, korang telipon akak imah tu ye. Nak set appoitment dulu pun boleh. Sebab butik dekat Temerloh ni kadang-kadang banyak yang tutup pada hari minggu. Okay naaa.  

Will update again next Butik Pengantin pula. 


Newer Post Older Post Home

4 comments:

  1. rindu dulu tengok baju pengantin..hehee

    ReplyDelete
  2. liz! akk blk melaka aritu pun ada pegi butik..tp lupa pulak nk snap pic..kalau x bole update ek..hahah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak nanti pergi lagi snap tau pastu update dkt blog .. wajib!

      Delete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK