search

Top-ads

PERBEZAAN HARGA KETARA DI EON MALL SHAH ALAM

By | 4 comments
PERBEZAAN HARGA KETARA DI EON MALL SHAH ALAM | Assalamualaikum 

Hari ni liz nak kongsikan harga barang yang liz selalu beli untuk kegunaan harian, banyak sangat barang-barang dekat Eon Mall ni harganya sangat jauh berbeza. Bukan beza sikit-sikit tapi beza banyak ringgit. Kalau minyak 20 naik orang bising ini kan barang nya beza harga 3 4 ringgit. 

Contoh barang yang beza, seperti ubat gigi, nivea deodorant, minyak rambut , syampoo dan macam-macam lagi barang keperluan diri. (Sundries) 


Ubat gigi ni normal nya harga dalam 7 - 8 ringgit je tapi dekat Eon Mall korang boleh dapat dengan harga RM11 something. Jauh giler berpezaan harga tu. 


Dekat Speedmart juga murah.  Dulu liz tak pernah pergi Speedmart, selalu pergi Mydin, Giant tapi sejak housemate kata murah barang dekat situ speedmart. Tu yang try tengok memang betul. Murah sangat-sangat. Semua orang nak beli dengan harga murah, saja la share dengan korang kut-kut korang pun sejenis nak berjimat macam liz. 


Newer Post Older Post Home

4 comments:

  1. Wahh.. Beza betul hrga dia. Liz, next time just cari brg essential mcm tu dekat Speedmart 99 je. Situ harga murah sikit berbanding dkt luar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jauh sgt, dah lepas buat beli aiskem dah tu.

      Delete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK