search

MENANGIS KULIT KERANA KO SKIN CARE SPECIALIST

By | 3 comments
MENANGIS KULIT KERANA KO SKIN CARE SPECIALIST | Assalamualaikum Love! 

Hari ni liz nak kongsi kan perasaan sedih dan kecewa dengan Promosi Ko Skin Care Specialist di website mereka. Macam nervous je kan nak buat suspen. Sebenarnya liz nak bagitahu menyesal tak beli cleanser dekat website mereka semasa ada promosi bulan lepas. (March 2016)

Offer price in the website!

Liz dah cuba untuk berhenti pakai cleanser Dr. Ko sebab nak berjimat cermat untuk kumpul duit kahwin. Liz pun mengambil risiko dengan mencuba cleanser dari jenama lain. Makanya seminggu pakai rasa kulit macam berminyak, kemudian pakai lagi sehingga ke minggu kedua, jerawat bahagian dagu semakin menaik. STRESS! Nak beli dekat Website tapi dah OUT OF STOCK. Nak tunggu mereka restock liz risau kulit semakin teruk. 

Dah jadi macam ni takkan tak nak beli lagi?

Setelah berfikir dan fikir nak beli ke tidak. Kalau tak beli nanti kulit liz menangis punya dan semakin menjadi-jadi, dia memang tak mahu yang lain dah. Nak juga cleanser Dr. Ko. Baiklah! Kite pergi beli ~ 

Yeay Skin Don't Cry! New packaging. Alaaa ~ 

To be honest I love old packaging. Korang pun mesti sama kan sebab packaging lama kite boleh tuang dengan hati-hati. Kalau yang pump ni sekali tekan mesti tertekan banyak. Kena practice pump elok-elok lepas ni. Alaa nak packaging lama, botol lama lagi cantik dari yang baru ni. 

Minta print receipt masuk dalam acne journey diary. Mahal kan RM198 beza dekat website baru. Kalau beli bulan lepas dah jimat RM20 hinggit.

Jadi kalau korang nampak promosi Ko Skin Care, cepat-cepat lah grab okay. Terutama during yearly sales mereka. By the way entry Dr. Ko dan semua pasal Ko Skin Care Specialist semakin naik mencanak pageviewnya setiap hari di blog liz. Terima kasih korang datang baca dekat blog liz. I wish your skin is much better than mine yeah. 

Lets gain beauty!  





Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. Salam liz 😊 Boleh tahu tak liz pakai skincare Dr Ko yang mana ya? Semua ke just certain product? Sebab pricey product Dr Ko ni 😂 Thank you 💕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liz pkai certain je product dia. Like cleanser dan acne gel dia. Yg lain xpakai dah.

      Delete
  2. Hi sis, u beli di website mana ye?

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK