search

Top-ads

JERAWAT DATANG BALIK 2016 #ACNEJOURNEY

By | 2 comments

JERAWAT DATANG BALIK 2016 #ACNEJOURNEY | Hi Assalamualaikum 

Jerawat datang semula! Minggu ni ialah minggu yang keempat kulit liz semakin banyak dinaiki jerawat. Tanda-tanda kulit liz sensitif terhadap sesuatu produk apabila jerawat naik di bahagian dagu. Kemudian 2 biji dan kemudian 3 biji nai lagi. Liz pernah bagitahu sebelum ni dalam blog yang bahagian paling awal clear dari jerawat ialah bahagian dagu. Boleh dikatakan liz bebas dari jerawat di bahagian dagu hampir 2 tahun semenjak liz guna produk yang liz pakai tu. Dan semakin pudar PIH di bahagian pipi juga.

Okay takpe, tak nak ingat dah cerita kesilapan menggunakan cleanser dari jenama lain tu. Jadi sesiapa yang tengah ada jerawat yang macam liz ada sekarang ni jom sama-sama dengan liz, kite tempuhi proses-proses pemulihan ni bersama.

Blogspot kali ni macam diary acne journey liz. Memandangkan sebelum ni ramai sangat yang pm & wasap liz 1 per 1 tanya macam mana liz recover kan. Dah alang-alang tengah acne breakout ni jom baca blog liz setiap hari.

27 HB April 2016 seperti di bawah. 
Sebelum ni kulit ni macam seperti kisah di sini pada tahun 2013



Terima kasih juga pada korang yang wasap & email liz sebab kongsikan kisah duka korang pasal #acnejourney korang semua. Liz sangat-sangat happy bila tahu kulit korang semakin pulih dan cantik. Please do taking care guys punya skin care baik-baik. Jangan sampai jadi macam liz ni. 

Liz nak kulit macam ni semula. 




Here Vlog day 2 


Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. Auchh! I feel you liz. Seksanya kulit berjerawat apa bagai.. sobss..
    Confident jatuh menjunam..

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK