search

Top-ads

ICE BUCKET AEON MALL SHAH ALAM

By | 12 comments
ICE BUCKET AEON MALL SHAH ALAM | Assalamualaikum love. Jom cuba menu baru yang ada dekat Aeon Mall Shah Alam ni. Harga berpatutan dan boleh sharing-sharing bayar. 

Andai kata korang tengah cari tempat yang boleh sharing-sharing, lepak-lepak makanya sesuai sangat korang singgah dekat Ice Bucket Aeon Mall Shah Alam ni. Setiap hari ramai orang,  kalau starting Jumaat dan Weekend lagi ramai orang sampai terpaksa beratur nak makan dekat sini. 

Contoh pic dari Google
Harga RM29.90

Sebenarnya tarikan ice bucket seperti dalam gamabr ni la yang membuatkan orang ramai sanggup menunggu depan kedai untuk masuk kedai ni. Dihidangkan dalam jar yang besar dan boleh kongsi makan 4 - 6 orang. Diorang akan beri mangkuk nanti setiap serorang, pandai-pandai cedok sendiri. Kang ada pulak yang geli campur-campur air liur dalam tu. Boleh la korang bahagi-bahagi duit juga kan. Jimatttt!

Macam liz bawa cousin celebrate birthday dia dekat sini, selain Ice Bucket ada banyak makanan yang boleh dicuba. Korang tengok contoh-contoh menu di bawah ye:


Standby pencil dan kertas untuk menulis menu. 



Pelbagai jenis burger.


Menu liz pilih Chicken Burger. Sos dia best! Rasa nak makan lagi lepas ni.



Mee Udang yang cousin liz order. Sedap giler katanya sampai nampak hirup kuah tu banyak kali. Mungkin siapa peminat mee udang boleh cuba.


Antara menu Ice Bucket.


Dekat sini kalau korang order air mesti akan dihindagkan dalam ice bucket juga macam gambar di atas. Liz order Fruit Juice : Dragon Fruit Juice RM10++. Cousin liz order Orange Juice RM6.90. 

See you in next post. Liz memang nak pergi lagi dekat Ice Bucket ni, nak cuba Ice Busket yang besar tu pula, kena bawa 4 - 6 orang kawan untuk tolong habiskan. 


Newer Post Older Post Home

12 comments:

  1. Nampak best la Liz... Teringin nyaa. Selalu tengok kwn2 post gambar ice bucket ni. Jauh pulak kat shah alam. Klu kat tgh2 kl ni senang sikit nak pegi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene try nnti kalau dtg shah alam tau. hope soon ice bucket buka dkt kl pula

      Delete
  2. menarik sgt ni, liz.
    kat melaka ni takde lagi yg hidang air dlm ice bucket gitu.
    terbaik :)

    ReplyDelete
  3. unique betul nama kedai tu, teringat kat ice bucket challenge yg pernah jadi viral dulu. haha. okay confirm singgah kalau p shah alam! ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl tu jgn lup tu singgH merasa sekali baru nak lagi

      Delete
  4. menagis nak habiskan yang besar tu

    ReplyDelete
  5. wah sedap tuh.. mesti nak cuba gak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blh tu plan p dgn abg kod, dia pun ada komen ritu teringin try.

      Delete
  6. mcm nk try je... dragon fruit juice tu mengancam jiwa lah :-)

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK