search

Top-ads

OOTD SOMETHING WITH LONG CARDIGAN LOOK

By | 1 comment
OOTD SOMETHING WITH LONG CARDIGAN LOOK | Hi guys. Hari ni liz nak kongsi kan OOTD yang santai tapi kemas. Loose but smart. Liz rasa diri liz dah sebati dengan look yang loose tapi kena kemas sebab liz tak suka sesuatu yang loose tapi selebeh. Konsep pemakaian liz mudah, tide in untuk kemas. Dan something loose supaya tidak kelihatan terlalu formal. Di bawah ialah next OOTD liz semasa walk in di Premier Clinic. 

Hadapan.

Belakang

Sisi

Bajet comel.

Dan nak promote sikit ni Shawl dari Zilazlover. Korang boleh check dekat ig Zilazlover Official sebab sekarang ni ada promosi clearance stock hanya RM15 sahaja. Murah giler kan, shawl with beads okay. 

Bye see you in my next post. 
Assalamualaikum. 
Newer Post Older Post Home

1 comment:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK