search

Top-ads

FCC MALAYSIA WAREHOUSE SALES JANUARY 2016

By | 6 comments
FCC MALAYSIA WAREHOUSE SALES JANUARY 2016 | Assalamualaikum penggemar produk FCC Malaysia. January lepas FCC buat warehouse sales dekat The USJ19 City Mall yang berlangsung selama 3 hari iaitu bermula 29 sehingga 31 haribulan. Jadinya liz yang pantang nampak makeup sales ni terus block the date.

Pada pandangan liz yang pertama kali pergi FCC warehouse sales ni liz rasa biasa-biasa. Maksud liz biasa-biasa tu ialah orang tak crowded sangat dan korang boleh berlama-lamaan dekat sesuatu station tu. Staf-staf FCC memang semua cantik-cantik dan sangat-sangat mesra melayan pelanggan. Suka! 

Sebelum ni dalam koleksi liz ada 2 je barang FCC iaitu eye liner dan lipstic tapi selepas balik dari warehouse sales FCC koleksi semakin banyak. Well, FCC product ni harga dia agak win-win tak mahal sangat dan tak murah sangat. Kualitinya terbaik. Kalau beli over than RM100 boleh dapat free sugarscaft tapi during my time liz bayar dalam pukul 11 dah habis da sugarscaft. Kemain ramai juga yang dah borong awal dari kami. Frust! Because we spend more than RM200 above tau. Sehelai pun tak dapat, sedih! 

Antara barangan sales pada hari tersebut:









Matte Lipstick yang menjadi rebutan ramai pengujung.



Antara product terbaru keluaran dari FCC. Liz pun ada beli satu. Seriously memang best sangat! Nanti liz buat short review make up yang liz dah try okay.

Shopping more than RM200 jadi dapatlah 2 bag.


Thanks to housematte yang teman 1 whole day shopping! 
Newer Post Older Post Home

6 comments:

  1. sakannya dia shopping ye...akak punya mana?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak lagi banyak shopping kalah blog liz ni banding kak liza nya make up

      Delete
  2. wahhhh.. bnyk nya dia shopping.. nak satuuuu~

    ReplyDelete
  3. Whoa, bestnya! Makeup wipes dia murah! ;-; Macam mana nak tahu ye pasal sale FCC ni? Did they announce about it through their Facebook?

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK