search

FAVORITE OOTD JANUARY 2016

By | 3 comments
FAVORITE OOTD JANUARY 2016 | Assalamualaikum semua. Mesti macam pelik tiba-tiba ada post OOTD dalam blog liz. Selalunya liz hanya kongsi kan moment ootd di dalam Instagram tapi hari ni liz dapat suatu aura positive dari Cik Blogger Pika XOxo. Sebab bila setiap kali we guys met up kan mesti dia nak posing OOTD, dan surely liz akan jadi camera girl dia yang tak rasmi. 

Pika Xoxo  Yang memang sentiasa pandai dalam mengenakan pakaian. Fashionable blogger!

Mesti macam terkejut Pika ni nanti kenapa gambar dia dalam entry ni. Hehe Sorry dear surprise gitu I curi gambar u. Sebab dia ajak shoot OOTD dekat sini dan liz pun terikut sama shoot OOTD. Dan like seriously malunya nak posing. Ahh tak reti lah. Macam poyo gitu.


Its Me! Macam ayu sangat dah tu posing macam tu. Thanks pika for this beautiful picture. Apa yang liz pakai kali ni semua nya loose. 


Lepas tu pika tegur cantik hand bag, tahu dah baca dekat blog ada orang bagi. (Malunya rasa nak sorok muka dalam bag ni gitu.) Favorite hand bag for year 2016 haha for February kut. Haha! By the way pakaian yang liz pakai selalunya apa yang liz selesa. Kalau dress liz suka padankan dengan kimono or jaket yang buatkan liz nampak femini. Selain dress liz memang suka skinny jeans. Sangat tak boleh lepaskan diri dari Jeans. Or any skinny pants. 

Thanks for reading. Hopefully lepas ni boleh banyakkan lagi entry OOTD. 
Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. TERKEJUT MAK NOKSS! hehehee.. Thanks Liz. Nanti kita berOOTD lagi okeh.. Muahh sikitt.. By the way, I like you outfit as well lahh.. Hehehee..

    ReplyDelete
  2. memang cantik pun handbag tuu... ;)

    ReplyDelete
  3. Gambar pika nampak comel sangat... oh pika...

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK