search

Top-ads

VITAMIN C NN C-500 COSWAY

By | Leave a Comment
VITAMIN C NN C - 500 COSWAY | Assalamualaikum and hi untuk segment acne journey, you guys yang tanya liz makan supplement apa-apa tak sebab tengok kulit dah getting better. Okay liz makan vitamin C, selalunya liz makan orange ja tapi tak larat dah nak kupas hari-hari. Jadi cari inisiatif baru dengan makan supplement tambahan. 


Liz selalu makan 2 biji sehari selepas makan. Tiada apa-apa perubahan yang drastic melainkan rasa kulit semakin cerah. Vitamin C merupakan zat antioksidan yang sangat penting untuk melawan radikal bebas dan sangat diperlukan untuk pembentukan kolagen kulit, gigi dan gusi yang sihat serta meningkatkan daya tahan tubuh. Jadi yakinlah dengan Vitamin C okay korang. Tak kisah lah vitamin C apa jenama sekali pun. 

Yang pasti kena kental sikit telan pil vit C sebab nya korang tengok la gambar tu. Sebijinya pun besar dan panjang. Kalau liz makan selalunya secara automatik minum air banyak sebab tahap nak melepasi tekak bukan perkara yang mudah. 

Liz wish semua yang baca blog liz agar pulih secepat mungkin. Lets flawless girls. Amin ~ 

Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK