search

SILKY GIRL GIFT BOX 2016

By | 2 comments
SILKY GIRL GIFT BOX 2016 | Assalamualaikum. Something to share with you guys. The thing that make my day with happiness when received a gift box from Silky Girl. Thank you silky girls.


Disebabkan rajin join selfie contest dapat hadiah. Jarang liz menang kalau join contest, Tunggu punya tunggu sampai lupa dah pasal hadiah ni. Bila parcel sampai ingat kan ada dapat surprise ke apa. Oh rupanya hadiah silky girl. Haha ~


Box nya sangat cantik. Liz suka sangat design packaging hadiah macam ni.


Whats inside? Ada hair color, okay benda ni memang tak boleh pakai sebab tak boleh dibawa solat, jadi hadiahkan dekat office mattes. Ada perfume SG Men dan Sweet Heart. Tetiba banyak sangat pula koleksi minyak wangi dalam bilik. Lepas tu ada mascara dan lipstick. Limited edition of silky girl lipstick. Dan ada voucher ais krim baskin robbin juga. Yummy ~



Bila nampak ada lipstick terus berharap semoga dapat warna yang cantik.
 Yes definitely cantik! Code warna Moiture Rich

Tak sabar nak redeem ice cream. Bye. See soon in next blogspot. 
Newer Post Older Post Home

2 comments:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK