search

Top-ads

PRINCESS HAPPINESS SCRUB ELOK UNTUK TANGGALKAN SEL KULIT MATI

By | 4 comments
PRINCESS HAPPINESS SCRUB ELOK UNTUK TANGGALKAN SEL KULIT MATI | Assalamualaikum my beautiful followers. Wow liz masih boleh teringat-ingat lagi aroma bauan dari scrub yang liz pakai semalam, walaupun sekarang ni dekat pejabat lagi. Dua minggu lepas kan liz ada trip gather dengan beautiful blogger. Aum! Selain dapat tips kecantikkan macam mana nak kasi hilang jerawat ni, liz juga dapat 1 product kecatikkan daripada blogger Illy. Haa ~ ini rupanya rahsia kulit dia yang cantik rupanya. Tadaaaa Princess Happiness Scrub. 



Packaging dia yang supper cute. Ada love lagi atas penutup tau, belum buka lagi dah rasa in love dengan bottle ni, apatah lagi kalau korang dah buka. Seriously bau citrus dia kuat sangat. Liz sukaaaaa! Antara bahan lain yang ada ialah:  vitamin c, vitamin e, organic virgin coconut oil, extra virgin olive oil, lots of orange + lemon zest on top of having shredded coconut for and extra love for your skin. Sound really good right? Yes! Definitely! Korang akan rasa perubahan yang sangat best dekat kulit korang untuk pertama kali pakai. Kalau pakai banyak-banyak kali mesti result nya lagi awesome tau. 

Jom tengok step liz pakai:

1. Basahkan tangan korang dengan air lepas tu letakkan secubit scrub dekat tangan korang untuk test. Then korang pun gosok-gosok tempat yang korang nak genyeh tu. Lepas dah puas menenyeh tu korang boleh la bilas dengan air. Ni liz bagi contoh je tau, korang boleh guna 1 badan. Allahu semalam lama mandi sebab seronok duk menenyeh scrub ni hah. Wangi!


Hah nampak macam liz buat tu.
Merah-merah sebab rasa macam banyak pula daki keluar padahal gosok perlahan je. Sangat bagus untuk tanggalkan sel kulit mati.


See tengok kulit liz lepas pakai scrub. Rasa macam lebih lembut dan bersih. Yang lagi best korang rasa kelembapan pada kulit lagi-lagi kulit yang kering tu sebab ada parutan kelapa. Korang tau kan kelapa ni bagus ni ada hasilkan pati minyak. Jadi bila tenyeh dengan semua bahan yang lain dia jadi 1 ramuan yang sangat lengkap untuk kulit. 


Dalam gambar ni travel size. Almaklum can during vacation dapat scrub ni. Jadi mudah untuk dibawa dan guna.

Princess Happiness ialah antara product yang best selling dekat Princess Malaysia Official tau. Packaging scrub ni didatangi dalam 2 bentuk botol iaitu:

1.Full size (325gram) : RM35
2.Travel size (175gram) : RM15

.
FREE Nationwide Shipping
.
To order ws: 0182482011 (Hello je senang) ataupun korang boleh ke website mereka di 
http://princessmalaysia.com dan nak bagitahu ni sekarang ni diorang ada promotion tau. 


Rugi tak beli sekarang. 





Newer Post Older Post Home

4 comments:

  1. Terima kasih Liz sebab sudi try :) enjoyy!

    ReplyDelete
  2. puas ht kalau guna scrub..tertanggal daki2..

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK