search

Top-ads

SILKY GIRL PERFUME EGYPTIAN LILY

By | 1 comment
SILKY GIRL PERFUME EGYPTIAN LILY | Bauan untuk akhir tahun 2015 ~ Setiap bulan kalau boleh liz nak perfume baru. Tak kisah la harga nya murah ke mahal yang pasti kena tukar-tukar bauan. 

Liz tak boleh fixed dengan 1 bauan sebab mudah jemu dengan bau yang sama. Kadang-kadang rasa nak muntah pun ye dengan bauan yang sama setiap masa. Korang ada tak perangai macam liz ni? 




First thing liz nak cakap liz suka bunga Lily. Sebab tu bila nampak botol dia ni liz terus ambil dan test bauannya dulu berbanding botol perfume yang lain. Bau dia best ada aroma macam grape fruit sikit kombinasi dengan berries. Bauan yang manis sesuai untuk mereka yang ceria dan sukakan bau bertenaga. 


Lagi 1 liz beli sebabnya ada percuma roll on nya sekali. Hehe ~ Suka benda free! Tapi perfume ni nak bawa balik Pahang bagi dekat Mak. Liz ambil yang roll on je cukup la. Hunting perfume baru lagi next month. :) Korang ada tak perangai macam ni yang suka kumpul perfume?



Last sekali nak cakap Merry Christmas kepada yang menyambutnya terutama buat colleagues Anna & Celes. 


Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. Superb, what a blog it is! This website presents helpful data
    to us, keep it up.

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK