search

Top-ads

SCRUB PAPAYA SPA SALT MURAH

By | 1 comment

SCRUB PAPAYA SPA SALT MURAH|  Assalamualaikum beautiful ladies and girls.  Apa favorite scrub korang ye? Boleh tak kongsikan dengan liz sebab liz pun nak cuba juga scrub favorite korang tu.


Balik daripada Pahang liz terus singgah ke Mydin sebab liz rasa dah lama tak shopping barang mandian. Eah yeke dah lama? Eah yelah! Liz shopping barang mandian sebulan sekali je. (Sebab tengah berjimat) Kalau dulu kerja dekat pasaraya. Bila balik je rumah pasti ada je barang yang dibeli. Macam-macam produk nak cuba tapi sekarang nak pergi pasaraya hanya di hujung minggu sahaja. 

Rasa macam dah lama takda scrub. Duit tak banyak nak beli scrub mahal. Liz ternampak scrub ni rasa teringin pula nak cuba. Dan harganya cuma RM5.++ lebih je. Okay bila dah beli, mula-mula memang pakai, tapi bila dah lama tak pakai sebab bau dia macam tak best. 

Jadi pembazrian dekat toilet tu. Nak dibuang sayang, nak di pakai pun malas. Any suggestion scrub yang best tak? Kasitau la liz. ~ 


Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. Soap & Glory body scrubs yang dekat Sephora tu! Harga mahal sikit tapi the scent sangat2 long lasting! :D

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK