search

Top-ads

MY 2016 PLANNER BOOK

By | 3 comments
MY 2016 PLANNER BOOK | Assalamualaikum beautiful girl. Tinggal beberapa jam sahaja lagi menghitung untuk beralih arah ke tahun 2016! Yay ~ Macam mana dengan azam baru dah siap plan? Dan macam mana pula dengan niat-niat di tahun 2015? Selesai dah semua?

Kalau korang tanya liz, semua nya alhamdullilah selesai dengan baik. Hari ni liz nak kongsi diy planner book 2016 liz. DIY je kali ni, beli buku dekat Mr. DIY beli sticker dan guna kertas warna tahun lepas. 




Mula-mula liz cari calendar cute mute dekat Google lepas print. Korang boleh pilih macam-macam corak. Lepas tu liz tampal dekat kertas warna. 



Print semua tulisan yang korang rasa korang nak tampal nanti. Mudah dan jimat cost sangat-sangat. Tapi kalau tulisan korang lawa korang tulis dan warna je lagi bagus.




My Planner Book



Sticker RM1.90 ada family ada friends ada Love ~ Huhu 



Liz tampal dekat depan sekali sebagai mukadimah. 



Gunting dan tampal semua  kertas warna pink dan jadikanya divider dalam planner. 



First divider liz ialah untuk Blogspot. Tampal terus header dekat sini. Bila buka je terbayang dah blog hahah over gitu.  Setiap divider korang boleh buat macam-macam ikut kekreatifan korang. 



Huhu Agenda 2016 liz. 



Siap sudah hanya dalam beberapa minit je buat. Liz ada divide kepada 5 section iaitu Blogspot, Zilazlover, Acne Journey, Travel dan akhir sekali Dreams. Korang boleh tengok video dekat bawah planner diy liz yang dah siap. Korang share la gambar dengan liz planner book 2016 kongsi-longsi idea okay. Selamat Tahun Baru 2016 kepada semua. 



Jemput tengok video juga. 
Newer Post Older Post Home

3 comments:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK