search

FELT PILLOW HAPPY BIRTHDAY DESIGN

By | 1 comment
FELT PILLOW HAPPY BIRTHDAY DESIGN | Assalamualaikum semua. Korang tengah cari hadiah sempena hadiah Hari Jadi ke? Kalau korang tengah cari hadiah dan masih lagi tak tahu nak bagi hadiah apa, korang boleh order Felt Pillow dengan liz. RM 30 sebiji exclude postage tau. Kalau korang nak buat sendiri pun boleh, bahan-bahan yang perlu ada wajiblah kain Felt. Mana nak beli kain Felt? Korang boleh cari dekat Daiso. Macam-macam warna ada terjual di Daiso.


Antara warna yang liz nak buat ni.




Boleh draft dulu kalau korang takut nak lekat. 
Cuba-cubalah susun atur sendiri tengok cantik ke tidak.


Tadaaa ~ Siap sudah. Design yang simple dan cepat siap. 


Whataps 0102276292 untuk ordee.

Newer Post Older Post Home

1 comment:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK