search

#SANTAKO PHOTO CONTEST BY DR.KO SKIN CARE SPECIALIST

By | Leave a Comment
#SANTAKO PHOTO CONTEST BY DR.KO SKIN CARE SPECIALIST | Assalamualaikum all my pretty ladies. Liz harap berita yang bakal di war-warkan ini akan membuat semua pengguna tegar product Dr. Ko akan tersenyum lebar sehingga ke telinga. 

Siapa dah biasa baca entry liz mengenai acne journey mesti dah tahu yang liz juga adalah antara pengguna setia produk Ko Skin Care Specialist. Dan di sini adalah masanya untuk kita bersama-sama menyertai #SANTAKO photo contest & boleh memenangi RM 2K products Dr.Ko Skin Care sempena XMAS. Banyak kan? Kalau nak beli sendiri kena tunggu berbulan gaji tu. Jadi rebutlah peluang yang ada ni sekarang. 



Macam mana nak JOIN? Nampak dah excited semuanya tu. Okay jom baca cara-cara nya:


Mudah giler kan cara dia? Bukan susah pun cuma ambil gambar ataupun selfie dan selfie dan selfie  ~~ tapii wajiblah bersama produk kesukaan korang dari Ko Skin Care Specialist. Tapi jangan la pula lupa submit details dan kongsikan di laman sosial anda. Nanti sia-sia je pula korang selfie dan bergambar. 

Syarat-syarat penyertaan haruslah seperti berikut:

1. Rakyat Malaysia yang berusia 18 tahun ke atas.

2. Lengkapkan butiran peribadi anda.

3. Pemenang akan dipilih melalui point yang banyak berdasarkan poin-based-system.

4. Gambar penyertaan haruslah dikongsikan ke FB, Instagram, atau mana-mana medium yang lain. Jangan lupa PUBLIC kan account IG anda.

5. Sekiranya anda menang, anda haruslah membenarkan pihak Ko Skin Care untuk menggunakan photo anda untuk kegunaan promotion ataupun publisiti.

6. Pemenang akan dihubungi melalui email ataupun phone dalam masa 7 hari. Sekiranya anda tidak memberi sebarang maklum balas. Ko Skin Care akan memilih peserta yang lain. Jadi alert yeah you guys.

Selamat mencuba. Happy Photo Contest with #SANTAKO !
Jom tolong likes photo liz di Instagram dan FB



Jangan lupa buat hastag #santako
Mungkin anda antara top 5 yang mereka cari. 

Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK