search

MY FAVORITE DRINK JUICE BOOST

By | Leave a Comment
MY FAVORITE DRINK JUICE BOOST | Assalamualaikum girls and garls. I wish you guys having a great weekend yeah. As for me for now, leparking at home and blogging while waiting to fly back to KL. 

Hohoho dah-dah la berangan liz, Pahang dengan KL tu dekat je. #flysangat Baiklah  jom baca entry liz dengan lebih tekun lagi sebab liz nak cerita pasal Boost Juice. Agak-agak korang dah biasa tak dengar nama Boost Juice? Atau mungkin korang lebih biasa dengan Cha Time & Cool Blog? Kalau sebelum ni my boyfie pantang nampak Cha Time makanya kini girfie dia pula pantang nampak Boost. 

Boost Store pertama yang liz singgah. Maju junction Mall. 

Boost jus sememangnya memberi rasa jus sebenar. Ada terasa tak sempat nak buat jus sendiri? Teringin nak minum jus hijau? Jus buahan-buahan? Jus sayur-sayuran? Jus smootie? Macam-macam yang korang teringin boleh didapati di Boost. Macam buat iklan pulak tiba-tiba. Xoxo.


Boleh tengok mereka blend di luar. Ini Berry Blast.

Semua kombonasi Boost jus liz suka. Kalau boleh setiap hari nak minum tapi harganya agak mahal. 1 original cup RM11 minum sampai kenyang tau, rasa dia lembut dan tidak terlalu sejuk. Apa yang lagi seronok dan selesa ialah bila bekas Boost ni diperbuat daripada polistrine berkualiti tinggi sebab kalau pegang pun tak sejuk dan tahan lama sampai petang. Kadang-kadang minuman sampingan ni kita bukan boleh minum sekali gus habis, sometimes it can be replace as snack. Yes health snack gituh. 



Macam-macam kategori juice ada. Liz nak cerita pun tak habis. Jadi korang boleh tengok dekat gambar di bawah yeah. Liz dah cuba 5 perisa, antaranya Manggo Passion, Grape Escape, Berry Blast dan All Berries. 


Kalau korang sama macam liz, yang terlalu gilakan Boost, jangan lupa untuk mohon kad ahli Boost, minum dan collect point kemudian boleh redeem 1 boost free. Yey! Dan lagi 1 cara ialah selalu lah jenguk ig Boos Malaysia untuk melihat nama of the day. Andaikata nama anda dipilih sebegai nama of the day bolehlah anda redeem boost free. Jangan lupa bawa kad pengenalan anda.


Happy drinking you alls!



Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK