search

HAPPY BIRTHDAY CELES 26 YEARS OLD

By | Leave a Comment
HAPPY BIRTHDAY CELES 26 YEARS OLD | Assalamualaikum beautiful ladies and girls ~ Hi everyone 😎 1 question fo you, how you guys celebrate your colleagues birthday? Any ideas that you guys want to share with me?

Ha ah' as for me, kami bawa dia lunch dan ask manager to treat all of us. Untungnya bila birthday seorang yang lain turut tumpang semulut. Hehe ~ 

                      Ada juga kek ~

Done lunch balik ofis. Kek pun takda sebab tak sempat beli ~ tapi tiba-tiba ada someone yang keluar jumpa clients then bila dia balik dia beli kan kek. 

        Gambar dengan mana yang ada ~

Oh yeah tumpang semulut lagi semua orang makan kek. Bagusnya bila ada birthday orang ni ~ turut sama boleh tumpang makannya. 


Last sekali mestilah free stail picture. Dalam ofis ni kami berempat je yang single lady jadi memang jenis datang lambat jugalah muka semua-semua ni ~ 

P/s edit logo pic guna istamp je huhu x dapat nak buang logo istamp xpelah yer ~ update jugala pakai phone 🙊
Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK