search

Top-ads

TEMPAHAN BANTAL FELT LIYLIZSHOP

By | Leave a Comment
TEMPAHAN BANTAL FELT LIYLIZSHOP | Assalamualaikum semua ~ Semangat membara ni cuba untuk membahagi kan masa dengan sebaiknya untuk update blog. Senang cerita sekali buka belog idea kena terus ada untuk update. Kalau tidak memang tak sempat nak curi masa curi-curi update dekat office.

Liz nak announce dekat semua orang yang liz dah mula semula operasi felt pillow. Sesuai untuk dijadikan hadiah buat yang tersayang ataupun kenangan. Sebab nya ianya boleh custom made! Design pula terserah kepada creativity korang nak macam mana.

Pasal price pula? Oh flattt price semua RM30 tak kisahlah nak warna apa sekali pun. Nak letak apa sekali pun. Tapi kalau untuk felt pillow beads RM35 sebab tambah beads mahal sikit. Design boleh runding ~~ Tapi kalau korang takda idea susahlah sikit, manalatau idea liz tak dikenankan dek hati korang, makan masa pula untuk ubah dan mengubah.



Simple dan with beads.


This is for my beauty idol. Kak Illy ~


This one for cutie Sofea ~


Antara proses-proses semasa belum siap. Kalau korang nak buat sendiri felt pillow pun boleh, tempat yang paling mudah untuk korang cari kain felt ialah di DAISO seluruh Malaysia yer. 

Creat your own felt yeah. Kalau berminat nak order dengan liz boleh wasap 010-2276292. Boleh follow liz dekat ig juga ye @liylizshop
Newer Post Older Post Home

0 Darlings:

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK