search

SELAMAT PENGANTIN BARU WAN MASTURAH

By | 3 comments
SELAMAT PENGANTIN BARU WAN MASTURAH | Assalamualaikum semua Alhamdullilah sihat sejahtera hendaknya ye buat semua. Untuk bulan September ni banyak pula invitation kenduri kahwin. Liz pulak rasa teringin kahwin bila tengok pelamin pengantin cantik-cantik. 

Kenalkan sikit Wan Masturah ialah kawan alam maya liz. Kami dah kenal lama dalam FB tapi tak pernah berjumpa. Tapi dah banyak kali berbual dalam pm chat. Mudah mesra dan rasa selesa mungkin sebab taste sama. Hehe eah yeke? Tiba-tiba dapat personal massager dari dia untuk jemputan. Siap bagi kad maps dalam pm chat, lepas tu bila kita baca pun buat kita rasa nak datang dan perlu datang bila bakal pengantin pujuk macam berharap waceh. "Datang tau". 

Terus la check jadual dengan Alan dia free pada tarikh 20 September. Okay ON! Free. Boleh pergi kenduri dan terus plan pergi Ikea beli hadiah. Tapi tiba-tiba pagi tadi ada kawan uni wasap liz tanya pergi tak wedding kawan uni kami. Alamak wedding siapa minggu ni? OMG wedding Ogy. Sorry Ogy serious tak ingat bukan sengaja tak pergi tapi sebab dah janji awal dulu dengan orang lain. Silap liz juga jarang buka wasap no 017. 


Menuju ke Bukit Aman. Sambil tu nak promote shawl RASHA dari Zilazlover yang liz pakai ni harga dia RM20 je. Kalau berminat terus contact liz tau. Nak tutorial macam ni pun liz boleh ajar. (010-2276292


First time jejak kaki dekat Bukit Aman. Wah ni tempat abam-abam polis ni. 
PDRM Polis Diraja Malaysia. Intai sikit inspector yang hensem-hensem. Nge ~~ 

Masa liz datang, pengantin tengah nak turun dan beramah mesra dengan ahli keluarga dia. Lepas tu liz rasa nak pergi je dekat dia tapi malu. Eah-eah sedar diri sikit pengantin tengah mengikut atur cara tu. Kau jangan nak interrupt pulak.


Cantik lah dewan PDRM ni. Untungla badan buat majlis kahwin dekat sini dear.


Yay siap dah makan. Selfie time tapi Alan memang tak suka bergambar sebab katanya dia tak photogenic macam liz. Jadi dia sakit hati kalau tengok gambar dia. Aloooo ~~ Okaylah tang sisi pun okay lah. SELFIEEE 1 2 yeee ~~


Kan dah cakap tadi yang dewan PDRM ni cantik sangat! Duk kat meja intai pengantin dah siap ke belum bergambar dengan saudara mara beliau sebab tak sabar nak pergi jumpa pengantin paling cantik ni.


Ya Allah tinggi sungguh awak ni Masturah. Kurus tinggi lampai, kita jelus ~~ Takut tau awak tak kenal liz. Haha dahla tak pernah jumpa berani datang pula ke majlis awak. Terima kasih jemput liz datang ke majlis dan kongsi sedikit kebahagian hari bahagia awak. Semoga dapat baby cepat-cepat tau. Selamat berhoney moon. Okay jom balik! 


Eah siapa kata balik terus. Pergi Giant dulu makan ais krim. Thank you lah belanja aiskrim RM2. Chocolat Chip dan Mint favourite liz sebab bila makan yang creamy-creamy liz perlukan yang berangin-angin untuk hilang kan muak.


Eash siapa kata balik terus lepas makan ais krim? Singgah dulu dekat KFC Taipan makan KFC. Oh apa pula lepas ni? Heheh lepas ni baru balik.

Selamat malam semua. Liz nak tidur dah, esok kan kerja. Monday Blues ~~


Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. pompuan kot macamana pun mesti nk selfie kan org yang taknak bergambar..hahahaha.. errr ni adik kepada nurul syuhada pengacara tv3 ka? ada rupa sikit2

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK