search

Top-ads

SCRUB BIBIR BUBBLE GUM BY LUSH

By | 2 comments
SCRUB BIBIR BUBBLE GUM BY LUSH | Assalamualaikum beautiful ladies and girls. Hari ni liz nak share 1 lagi product daripada LUSH iaitu SCRUB BIBIR BUBBLE GUM! OMGaid dear all, I'm so excited to own this scrub tau. Lama sangat dah survey dekat IG Lush Malaysia tapi selalu SOLD OUT. Mencik-mencik! Jadi bila rezeki Bubble Gum dalam genggaman. Happy to the Moon! ~~

 
Bentuk botol scrub ni pun dah boleh buat korang rasa tak sabar sangat nak guna. Lagi-lagi bila dah buka tengok dalam dia warna pinky. Pink Candy Scrub yang boleh buat bibir korang rasa seksi tiba-tiba bila korang apply. Dasyat kan feeling macam tu? Bukan senang nak dapat feeling macam tu kalau tak kerana bau candy scrub yang manis-manis strawberry. Menaikkan mood ceria sepanjang masa.

Seriously! Once you guys apply scrub tu nanti korang rasa nak jilat bibir korang. Sebab liz pun selalu buat macam tu, lepas scrub je mesti jilat hehe. Sebab rasa dia manis. Tak mabuk ke? Mestilah tak sebab ianya Home Made Scrub dan bahan-bahannya pula tiada pengawet. 


Kan dah cakap tadi botol dia comel kan. 
Tasting candy floss! Omagaid suka sangat bau dan rasanya. Eah rasanya? Nampak sangat liz suka jilat bibir lepas scrub. Yummy yummy baby ~~


Bila buka je penutup ni korang akan rasa tak sabar sangat-sangat nak sapu dekat bibir sebab bauannya tu memang ehemmm awesome giler.


Korang cuma ambil dengan jari macam tu lepas tu terus sapu dekat bibir. Scrub tau atas bawah lepas tu mesti korang akan rasa bibir korang lembap je. Kalau rajin amalkan hari-hari supaya boleh hilangkan sel kulit mati.  Baunya kekal sepanjang hari. Walaupun dah pakai lipstic tapi bau scrub tu masih melekat di bibir. Kandungan dalam scrub ni ialah gula, sedikit jojoba oil dan juga perwarna yang dibenarkan.

 
Selfie lagi 1 dekat lampu Hello Kitty. Kalau korang nak beli boleh pergi dekat ig BLOOMM.BY.ABBY atau korang boleh whatsap +60185733698
Jangan lupa cuba tau!

Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. Mesti rase macam nk makan kan sebab bau wangi...

    P/S: memang melampau peti smpai xde ruang langsung. Grrrr

    ReplyDelete
  2. wahhhh..bagus untuk bibir kering ni..😀😀

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK