search

Top-ads

RASA BURGERBYTE BIASA SAHAJA

By | 3 comments
RASA BURGEBYTE BIASA SAHAJA | Assalamualaikum beautiful girls and ladies. Most of us tend to eat when stress kan? Is sure girls will be like that? Haha ~~ When I started my new career in KL I need to spending more on my monthly commitment such as car / house rental / bills and bills. Ops dan juga my PTPTN. (Expenses)

Tapi walaupun kena spending moneys kepada bahagian-bahagian tersebut. Liz juga perlukan makanan ~~ I need food to make my tummy happy! Jadi was planned to eat burger but do not know where to eat. Jadi someone suggested untuk ke BurberByte.




Liz suka suasana dekat restaurant zizan ni. Konsep nya santai-santai dan ramai yang datang dengan family akan pilih duduk di ruang dalam kedai tapi bagi yang bujang dan smokers tu suka duduk melepak dekat luar. Tiba-tiba tengok dekat dindin ada gambar Emma Maebong. Aumm ~~ okay tinggal kenangan. Nak wat acaner tu. 


Gambar Google
Kalau tengok gambar memang sangat menyelerakan dan tak sabar giler rasa macam nak order je semua tau. 


Meleleh-leleh gambar dekat Google ni.


Tapi yang liz punya tak leleh pun. Alan punya order Beef Bacon tu tapi sauce nya dekat tengah dan bulat je. Nak tunjuk dekat korang tapi gambar tu terdelete pula. Tapi daging burger nya memang lembut dan berempah. Cuma sedih tang sauce nya. 

Okay komen honest! Liz cerita dekat officematte, dia cakap ada tempat sedap mewah sauce nya tapi ada juga dengar sesetengah tempat tu tak best. Okay nak try burger dekat tempat lain pula. Kalau korang tahu dekat mana best meh la share dekat liz ye. 
Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. berapa ringgit la satu hidangan tu.. kadang2 beger kt gerai lagi sedap dan bervariety..

    ReplyDelete
  2. tengok macam sedap..haha..selera mak buyung

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK