search

WATCH ME REBEL IN PASTEL

By | 2 comments
WATCH ME REBEL IN PASTEL | Assalamualaikum beautiful ladies and girls. Hari isnin telah pun berlalu dengan cemerlang dan jayanya. Tiada Monday Blues sebab semalam liz berpakaian temakan warna PASTEL. Ni semua sebab liz sahut cabaran daripada Maybelline Malaysia "Watch Me Rebel" bersama lipstick Rebel Bouquet. 

Jumaat lepas pergi Mydin teman Alan beli Lemon. Kuat minum lemon dia ni sekarang, setiap minggu ajak pergi mydin mesti beli lemon sebab lemon dekat mydin murah.  Silap liz juga yang ajar dia minum lemon tu sampaikan nak balik Mentakab hari tu pun bawa bekal Lemon. Tapi bagus untuk penghadaman sebenarnya. Liz pula memang dah lama nak beli Rebel Bouquet Maybelline Lipstick. Teruslah beli dengan harga RM31.00 tapi masa dekat Mentakab liz pergi tengok dekat pasaraya TF dia jual baru RM27.99 rugi da RM3 urghhh stress. Tapi memandangkan demi Maybelline punya contest. Gigih lah juga nak masuk sekali manatau rezeki menang.


Ni gambar liz join untuk contest ni. Baru submit semalam, sangat mudah cuma perlu selfie in your pastel outfit. 



Rebel Bouquet lipsticks comes in 10 pastel shades suitable for every skin tone. Enriched with creamy honey nectar to ensure lips stay hydrated. 

Why You'll Love It: 
- Vibrant and bright petal fresh pastels 
- Rich colors 
- Smooth application 
- Enriched with moisturizing honey nectar 

For Best Results: 
Apply starting in the center of your upper lip. Work your way outwards to the edges of you lip, lining the contours of your mouth. Then smooth across the bottom lip. 



Cara nak join? Jom follow seperti dalam gambar di bawah! 



Semoga berjaya. Mudah je caranya kan cuma selfie dan buat hashtag #watchmerebel dan #maybellinemalaysia


Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. aku ada tengok iklan ni.. tpi tak tergerak lak nak beli lipstik maybelline nih.. hopefully ko menang liz.. :)

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK