search

Top-ads

SABUN WHITENING PREMIUM DAN DOUBLE SERUM BABESKIN BAIKI MASALAH KULIT

By | 1 comment
SABUN WHITENING PREMIUM DAN DOUBLE SERUM BABESKIN BAIKI MASALAH KULIT | Assalamualaikum beautiful ladies and girls. Minta maaf sangat sebab lambat kongsi dengan korang produk baru daripada Babeskin ni hah.  Hari ni liz nak sentuh soal whitening! Ramai sangat dekat luar sana tu nak jadi putih lagi-lagi kita orang perempuan ni, takut sangat kalau kulit hitam.  Selalu asyik jaga muka je jadi apa kata kita jaga lah sekali anggota badan yang lain.

Sabun Whitening Premium nama diberi ini kaya dengan vitamin A, C & E yang memberi kelembutan kepada kulit dan juga kecerahan secara semula jadi. Liz dah guna hampir 2 minggu sabun ni sewaktu mandi. Sabun ni sebenarnya 2 in 1 alkisahnya sebab korang boleh guna buat cuci muka dan juga badan.  Jimat sangat korang guna sabun ni tak payah susah-susah nak putihkan muka dengan badan. Guna 1 sabun dah boleh selesai semua masalah tapi kena consistent lah penggunaanya tu. 



Liz dah guna 2 minggu tau sabun ni. Liz guna buat mandi sebab liz ada pencuci muka dah jadi tak nak campur-campur. Liz guna buat mandi je lah dan paling best liz rasa dekat bahagian-bahagian yang ada parut dah semakin cerah.  Ohmagaid so amazing sabun ni TAK SANGKA ada faedah yang lain. Berbaloi beli tau.


KEBAIKAN WHITENING SOAP PREMIUM:

Membaiki kulit
Melembabkan kulit
Mencerahkan kulit
Menaggalkan sel-sel kulit mati
Mengurangkan masalah jerawat dan bintik-bintik hitam di muka


Selain sabun whitening premium liz ada 1 lagi produk yang liz nak cerita dekat korang semua. Kebaikkan serum daripada DOUBLE SERUM BABESKIN. Ada dua jenis serum iaitu :

1. Repairing Booster

2. Ultimate Mega-Lift


Liz dah guna yang pertama iaitu Repairing Booster.  Setakat ni liz rasa perubahan ketara daripada serum ni ialah ianya mampu mengecilkan liang pori kulit muka liz. Manakala yang kedua pula liz belum cuba lagi sebab sekarang ni tengah excited nak kecilkan liang pori muka dulu.




Whitening Soap : RM29.00 ( SM ) dan RM39.00 ( SS )
Double Serum Premium : RM119.00 ( SM ) dan RM129.00 ( SS )

Jom beli sekarang!

012 2444 014 ( Nurul )
012 2444 041 ( Jane )
018 2444 988 ( Fiqa ) 
011 1888 9948 ( Shila )




Instagram : babeskin365official
Facebook : babeskin365
Website : babeskin365

Selamat Mencuba! 


Newer Post Older Post Home

1 comment:

  1. aku pun dah guna 3 produk babeskin nih.. memang bagus pun.. yg serum tu kalau ikut arahan dye.. aku pakai dedua sekali.. ekekeke

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK