search

OMG JERAWAT! JOM GUNA KO SERIES ACNE THERAPY SOLUTIONS CLARIFYING TREATMENT GEL

By | 6 comments
OMG JERAWAT! JOM GUNA KO SERIES ACNE THERAPY SOLUTIONS CLARIFYING TREATMENT GEL | Assalamualaikum beautiful ladies.  Seronok tak hari sabtu korang semalam? Semalam liz bersemangat waja menghadiri kenduri kendara saudara mara.  Selalunya liz ni bukan rajin sangat nak hadiri kenduri-kenduri ni sebab MALAS nak jumpa sedara mara yang suka buat soalan macam ni "Kenapa muka banyak jerawat ni? Tak jaga lah ni." Eh hello hello haishhh tahan kesabaran please.  Pernah tak korang alami situasi macam ni? Liz dah banyak kali kena! Simpan rasa hati terluka dalam-dalam di lubuk hati tau. #mencikkkkkk






Tapi dengan adanya Ko Series Acne Therapy Solutions Clarifying Treatment Gel korang tak payahla risau sangat sebab gel ni boleh bantu kurangkan tindak balas bakteria jerawat dekat muka tau.  Selain tu juga Acne Gel ni pun tolong kurangkan kemerahan kesan jerawat. 

Detail product:
Ko Series Acne Therapy Solutions Clarifying Treatment Gel 20g RM99

Cara penggunaan
Selepas sesudah cuci muka korang boleh titiskan pada jari kemudian boleh sapukan di bahagian yang kerap naik jerawat.  Gel ni boleh membantu merencat kenaikkan jerawat baru. Terutamanya dia bahagian T Zone dan juga di bahagian kulit berminyak.




Tadaaaa! Liz suka guna Acne Gel lepas solat magrib jadi semalam waktu pakai Acne Gel ni teringat pula dekat korang yang suka baca blog liz. Jadi liz pun rasa macam rajin je hari ni nak share dengan korang.  Cuba korang tengok ada tak lagi mana-mana jerawat? Dekat dahi tu nampak tak dah kecut pun. Dekat pipi ada tak? Ada parut dan juga kesan hitam yang semakin pudar. Lepas dah baik semua ni liz nak atasi masalah open pores pula. Lepas tu kena buat treatment sikit ni sebab ada oil seed di bahagian tepi hidung dan juga bawah mata.



Ini gambar semalam. Kemain lagi liz senyum penuh yakin!!! Opss sorry Encik Boyfren nampak gayanya kulit kita ni dah ten ten.  Suka sangat menyising lengan baju sekarang ni. Almacam habit pula sejak akhir-akhir ni. Sempat lagi ni nak putih kan sebelum hari berbahagia? Eah! 

Untuk maklumat lanjut mengenai Ko Skin Specialist :




Love your face / Love you body / Love your skin
Liyliz Yusof



Newer Post Older Post Home

6 comments:

  1. tu dia. hilang parut jerawat.

    memang macam best aje produk ni.

    ReplyDelete
  2. muka saya pun tgh byk jerawat skrng ni, tp guna neostrata je
    btw, Selamat Hari Raya in advance :)

    ReplyDelete
  3. Assalam akak . Aina nk tnya . Bila akak apply ja ubat tu dekat jerawat dia kecut ka ?

    ReplyDelete
  4. Assalam akak . Aina nak tnya bila akak apply ubat dia jerawat kecut ka ?

    ReplyDelete

Hi Assalamualaikum Semua. Terima kasih tinggalkan komen.

FOODINK